Tuesday, 07 March 2017 07:54

Jäseneksi

Tangentin jäseneksi voivat liittyä kaikki 45 vuotta täyttäneet entiset tai nykyiset LC-siskot. Lisäksi jäseneksi voivat hakea 40 vuotta täyttäneet LC-siskot (rinnakkaisjäsenyys) ja OT-veljien puolisot. Hakemus osoitetaan TCSF:n hallitukselle. Huomioithan, että myös suoraan TC- tai LC-klubien kautta ilmoittautuvien jäsenien ilmoittautumistietojen tulee kulkea Jäsenvastaavan kautta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Valitse valikosta "Jäsenyys" joko 

Liity jäseneksi tai

Lahjajäsenyys

Täytä avautuvaan lomakkeeseen tietosi, niin tarkasti kuin haluat, mutta vähintään tähdellä merkityt kohdat. Huomaathan myös merkitä entisen (/ nykyisen) LC-klubisi. Jos haet jäsenyyttä OT-veljen puolisona, täytä kohtaan entinen LC-klubi teksti 'OT-puoliso'.

Painettuasi "Lähetä" saat jonkin ajan kuluttua sähköpostiisi vastaanottokuittauksen.

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 50 euroa / toimintavuosi. Jäsenenä sinut liitetään sähköiseen jäsenmatrikkeliin, jota voi hyödyntää verkostoitumisessa. Jäsenenä sinulla on äänioikeus Tangentin syys- ja kevätkokouksessa ja sinulla on mahdollisuus osallistua Tangentin jäsenille suunnattuihin tapahtumiin. Halutessasi voit liittyä Tangentin jäsenten Facebook-ryhmään.

Tervetuloa mukaan!

Kirjaudu

Käyttäjätunnuksen saat kysymällä jäsenvastaavalta tai webbarilta. Salasana on pikkusiskojen järjestötunnus.

© TCSF 2019. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by Engine Templates