tiistai, 07 maaliskuu 2017 07:54

Jäseneksi

Tangentin jäseneksi voivat liittyä kaikki 45 vuotta täyttäneet entiset tai nykyiset LC-siskot. Lisäksi jäseneksi voivat hakea 40 vuotta täyttäneet LC-siskot (rinnakkaisjäsenyys) ja OT-veljien puolisot. Hakemus osoitetaan TCSF:n hallitukselle. Huomioithan, että myös suoraan TC- tai LC-klubien kautta ilmoittautuvien jäsenien ilmoittautumistietojen tulee kulkea Jäsenvastaavan kautta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Valitse valikosta "Jäsenyys" joko 

Liity jäseneksi tai

Lahjajäsenyys

Täytä avautuvaan lomakkeeseen tietosi, niin tarkasti kuin haluat, mutta vähintään tähdellä merkityt kohdat. Huomaathan myös merkitä entisen (/ nykyisen) LC-klubisi. Jos haet jäsenyyttä OT-veljen puolisona, täytä kohtaan entinen LC-klubi teksti 'OT-puoliso'.

Painettuasi "Lähetä" saat jonkin ajan kuluttua sähköpostiisi vastaanottokuittauksen.

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 50 euroa / toimintavuosi. Jäsenenä sinut liitetään sähköiseen jäsenmatrikkeliin, jota voi hyödyntää verkostoitumisessa. Jäsenenä sinulla on äänioikeus Tangentin syys- ja kevätkokouksessa ja sinulla on mahdollisuus osallistua Tangentin jäsenille suunnattuihin tapahtumiin. Halutessasi voit liittyä Tangentin jäsenten Facebook-ryhmään.

Tervetuloa mukaan!

Kirjaudu

Käyttäjätunnuksen saat kysymällä jäsenvastaavalta tai webbarilta. Salasana on pikkusiskojen järjestötunnus.

© TCSF 2019. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by Engine Templates